diffuser wit + etherische olie

Artikelnummer: DW+EO
Artikel 1 van 9 Volgende
€ 84,95 (inclusief 21% btw)
  • kleur: wit
  • merk: Toast living
  • materiaal: porcelein, PP en ABS
  • gewicht: 530 gram
  • afmetingen: 8,7 x 18 centimeter
  • ook geschikt voor kinderen: ja
  • bijzonderheden: schakelt automatisch uit wanneer het water opraakt of de tijd om is, verschillende opties voor gebruik, makkelijk in gebruik, lamp die je zelf aan of uit kunt doen, je etherische olie wordt niet verwarmd 

Kies je favoriete diffuser in combinatie met 1 etherische olie naar keuze! 

Met 2,5 miljoen ultrasone trillingen per seconde laat deze diffuser jouw favoriete etherische olie vrij in de lucht!  Het ultrasone apparaat creëert een koude waterdamp. Hierdoor worden de oliën niet verwarmd. En op die manier behouden de etherische oliën hun positieve eigenschappen, kwaliteit en effectiviteit.

De diffusers van het merk Toast Living zijn veilig: wanneer de tijd om is of wanneer het water opraakt, schakelt het automatisch uit.

De diffuser kan op 2 verschillende manieren gebruikt worden:

  • continue

De geurverspreider werkt continue en gaat automatisch uit na maximaal 3 uur.

  • interval de diffuser stopt automatisch na elke 30 seconden en schakelt automatisch uit na maximaal 7 uur.

Bovendien bevat het een lamp boven de basis die je naar wens kunt in- of uitschakelen.

Het is heel simpel in gebruik: voeg gewoon water en een paar druppels van je favoriete geur toe, leun achterover en geniet.

Een geweldige manier om sfeer te creëren in huis, om je te helpen ontspannen en om beter te slapen...

Een geur doet iets met je. Het kan een herinnering bij je oproepen, zowel positief als negatief. Denk maar eens aan een parfum die je aan iemand doet denken of de geur van het bos waar je een heerlijke, ontspannende wandeling hebt gehad.

Maar het kan ook andersom. Een geur die je juist aan een negatieve ervaring doet denken. 

In huis is geur ook heel belangrijk want als het ergens niet lekker ruikt, is het geen aangename plek. Om een aangename geur in huis te krijgen, kun je een diffuser of een brander gebruiken.

Het verschil met een brander en een diffuser is niet alleen de prijs. Een brander is goedkoper dan een diffuser. Maar hoe komt het dat daar verschil in zit?

Een aroma diffuser is beter omdat een aroma diffuser op elk moment de juiste hoeveelheid verspreidt.

Bij een aroma brander heb je hier veel minder invloed op. Daarbij doet het branden van de etherische olie afbreuk aan je heerlijke olie!

Aromatherapie is fijn om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Je kunt oliën gebruiken voor lichamelijke, geestelijke, emotionele of spirituele ondersteuning maar ook geuren voor speciale gelegenheden maken de sfeer compleet! 

Wat is aromatherapie?

De oliën die gebruikt worden in de aromatherapie worden etherische olie genoemd. De olie wordt uit heilzame planten gewonnen. De geurcellen van de plant kunnen per plant ergens anders zitten: In het blad, in de bloemblaadjes, in het hout of in de schil. De plant gebruikt deze aroma's voor het aantrekken van nuttige insecten en / of voor de bestrijding van ziektekiemen.

Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en de eigenschappen. Sommige oliën kun je gebruiken bij lichamelijke klachten. Andere oliën werken meer op de psychische en emotionele kant (ontspanning bevorderen, onrust en angst verminderen)

Hoe werkt aromatherapie?

Onze reukreceptoren (het zijn er maar liefst 400!) staan in verbinding met het stuk van de hersenen die herinneringen en emoties opslaan. Als we de etherische olie inademen wordt dit deel van de hersenen gestimuleerd en zo wordt onze lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid op een positieve manier beïnvloed. Hier wordt dus ook bepaald of we een geur lekker of juist vies vinden.

© 2019 - 2021 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel