edelstenen voor elke maanfase XL

Artikelnummer: MCS
Artikel 19 van 48
€ 24,95 (inclusief btw)
  • soort edelsteen: blauwe calciet, rozekwarts / rozenkwarts, carneool, rookkwarts, zonnesteen, bergkristal, aragoniet en amethist
  • gewicht: ongeveer 25 gram per steen
  • afmetingen: variabel per steen
  • bijbehorende chakra: eerste chakra (wortel chakra), tweede chakra (sacraal chakra), derde chakra (zonnevlecht chakra), vierde chakra (hartchakra), vijfde chakra (keelchakra), zevende chakra (kruinchakra)
  • element: aarde, water, vuur, lucht, ether, licht, bewustzijn
  • ook geschikt voor kinderen: ja
  • de maanfase set wordt uit voorraad geleverd

Bij elke maanfase in de maancyclus, past een andere edelsteen. Welke edelsteen hoort er bij welke maanfase? In deze edelstenen set zitten edelstenen die je bij je kunt dragen tijdens de bijbehorende maanfase in de maancyclus. Je ontvangt 8 edelstenen van ongeveer 25 gram per edelsteen. 

nieuwe maan: blauwe calciet. Blauwe calciet zorgt voor balans en dat is fijn als je je dromen en doelen duidelijk op papier wilt krijgen. Blauwe calciet geeft ook rust zodat je vanuit rust en stilte helder voor ogen krijgt wat voor jou belangrijk is op dit moment. 

jonge maansikkel: rozekwarts / rozenkwarts. Rozekwarts is dé steen van de liefde en daar hoort ook liefde voor jezelf bij. Heb vertrouwen in het zaadje dat je hebt geplant en voel het vanuit je hart! 

eerste kwartier: carneool. Carneool geeft je net even extra het gevoel van positiviteit. Je hebt er zin in en met carneool op zak zul je op een positieve manier met je doelen bezig blijven. 

wassende maan: rookkwarts. Rookkwarts helpt jou om doelgericht en met daadkracht aan de slag te gaan. Daarbij geeft het je helderheid. 

volle maan: zonnesteen. Nu de maan zo vol is, kun je dit merken aan de energie. Van zonnesteen krijg je gelijk het warme gevoel dat je ook van de zon krijgt. Haar positiviteit, stralend, licht en verwarmend. Volle maan is ook de tijd om je edelstenen weer op te laden. Je hoeft je edelstenen niet buiten in het maanlicht of binnen op de vensterbank te leggen want de energie van de volle maan komt overal. Maar vind je dit fijn om te doen, doe het dan zeker.

afnemende maan: bergkristal. Bergkristal zorgt voor bezinning en zal je helpen blokkades op te lossen. Het zal je ondersteunen dingen los te laten die je niet meer nodig hebt. Ook een fijne steen als je juist nu wat emotioneel bent. 

laatste kwartier: aragoniet. Aragoniet helpt je om weer even pas op de plaats te maken en dingen te accepteren zoals ze zijn. Een fijne steen als jij je doelen niet hebt kunnen halen of als je inzichten hebt gekregen in het proces dat je hebt doorgemaakt. 

asgrauwe maan: amethist. Amethist geeft rust en helpt je te ontspannen. Net wat je nodig hebt in deze maanfase want de asgrauwe maanfase kan soms best heftig zijn. Geef jezelf de rust door een amethist bij je te dragen, ook als je gaat slapen, bijvoorbeeld onder je kussen of op je nachtkastje. Amethist zal je helpen dingen los te laten die je nu niet meer nodig hebt in deze laatste fase van de maan. 

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel