uitverkocht

maanfasen sprays set

Artikelnummer: meos
Artikel 14 van 18
€ 44,95
  • maanfasen etherische oliën sprays
  • 10 ml per spray
  • de sprays zijn te gebruiken voor de maanfases: nieuwe maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan
  • de spray is te gebruiken als aura spray
  • bijzonderheden: etherische oliën sprays kunnen niet geruild of geretourneerd worden omdat geuren zeer persoonlijk zijn

Deze set van 4 manfase sprays kun je gebruiken tijdens de maanfases nieuwe maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan. Gebruik de spray als aura spray. Lees bij de bijbehorende maanfases wat de sprays voor jou kunnen doen. 

nieuwe maan maanfase

De maancyclus begint weer opnieuw tijdens de nieuwe maan en ook voor jou is het een nieuw begin. Tijdens de nieuwe maanfase is het tijd om te zaaien. Welke doelen heb je voor ogen? Misschien heb je dromen? Tijd om deze doelen en dromen te gaan neerzetten. Schrijf ze op of maak een vision board zodat je op deze manier elke keer opnieuw aan je doelen en dromen herinnert wordt en ze ook echt letterlijk voor je ziet. Zo blijf je ermee bezig om deze dromen ook daadwerkelijk waar te gaan maken. Het geeft je een positief gevoel en dat positieve gevoel zend je uit het universum in. 

De oliespray voor de nieuwe maan bestaat onder andere uit cajeput, rozemarijn, pepermunt, teatree en eucalyptus. Deze geuren zullen je helpen bij het visualiseren om zo meer inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is. 

wassende maan maanfase

Tijdens de wassende maanfase is het tijd om in actie te komen en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Zet nu de eerste stappen die er nodig zijn om jouw doelen of dromen te behalen. In deze fase bel je mensen op die jou verder kunnen helpen om je doel of droom waar te kunnen maken, zoek je dingen uit die nodig zijn, kom je in beweging en heel belangrijk: je zet door. 

Als je eerder dingen hebt laten liggen die je "weer eens" op wilt pakken, is ook daar het moment voor. Maak je to do lijstje af! Aan de slag dus in deze wassende maanfase die begint 10,5 tot 15 dagen na nieuwe maan. 

De wassende maan oliespray zal je die extra boost geven om door te gaan en niet op te geven. Het bestaat onder andere uit rozemarijn, citroen en grapefruit. 

volle maan maanfase

De maan is tijdens de volle maanfase op haar hoogtepunt en daarbij ook het meest krachtig qua energie. Die energie kun je voelen zeker als je erg gevoelig bent. Het kan zijn dat je je wat hyper voelt, wat slechter slaapt, heftiger droomt of emotioneler bent door de volle maan energie. Emotioneler in de zin van een korter lontje hebben of misschien ben je wat huileriger dan anders. Als je weet dat dit komt door de volle maan energie, is het makkelijker om het te accepteren en het er te laten zijn. Kijk waar deze emoties vandaan komen die juist nu naar boven komen. Zorg dan even extra goed voor jezelf en neem de tijd voor extra rust en ontspanning. Voor de een is dat een heerlijk bad, voor de ander een wandeling in de natuur. De volle maan kan je extra kracht geven om nu je dromen of doelen het laatste zetje te geven en te bereiken. Uiteraard ligt het er wel aan of het een realistisch doel is die je in één maancyclus kunt bereiken.

De volle maan oliespray bestaat uit onder andere sinaasappel, sandelhout en ylang ylang. Deze combinatie zorgt voor wat meer slaapkamergeluk waar je die rust wel kunt gebruiken nu de energie van de maan het heftigste is. 

afnemende maan maanfase

De energie die nog zo duidelijk aanwezig was bij de volle maanfase, neemt nu weer in heftigheid af. De afnemende maanfase breekt nu aan 3,5 tot 7 dagen na volle maan. Ook in de natuur nemen krachten weer af tijdens de afnemende maanfase. Het wordt tijd voor jou om bij jezelf naar binnen te keren om te kijken welke dingen je los kunt gaan laten die je niet meer nodig hebt. Het is tijd voor rust en bezinning. Heb je de doelen die je voor jezelf hebt gemaakt tijdens de nieuwe maanfase bereikt? 

De afnemende maanfase is ook, zoals we al eerder noemde, de periode om dingen los te laten. Misschien wil je bepaalde mensen liever loslaten, slechte gewoontes. Maar je mag ook letterlijk dingen los gaan laten. Ruim dus je huis lekker op, ga ontspullen, misschien wil je graag afvallen. Allemaal dingen die prima passen bij de afnemende maanenergie zodat je als de volgende maanfase aanbreekt, de nieuwe maan, weer kunt beginnen met een hele nieuwe maancyclus.

De afnemende maan oliespray helpt je bij het loslaten. Het bestaat onder andere uit sandelhout, rozenhout en ylang ylang. 

 

wat is aromatherapie?

Een geur doet iets met je. Het kan een herinnering bij je oproepen, zowel positief als negatief. Denk maar eens aan een parfum die je aan iemand doet denken of de geur van het bos waar je een heerlijke, ontspannende wandeling hebt gehad.

Maar het kan ook andersom. Een geur die je juist aan een negatieve ervaring doet denken. 

In huis is geur ook heel belangrijk want als het ergens niet lekker ruikt, is het geen aangename plek. Om een aangename geur in huis te krijgen, kun je een diffuser of een brander gebruiken.

Het verschil met een brander en een diffuser is niet alleen de prijs. Een brander is goedkoper dan een diffuser. Maar hoe komt het dat daar verschil zinzit? Een aroma diffuser is beter omdat een aroma diffuser op elk moment de juiste hoeveelheid verspreidt. Bij een aroma brander heb je hier veel minder invloed op. Daarbij doet het branden van de etherische olie afbreuk aan je heerlijke olie!

Aromatherapie is fijn om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Je kunt oliën gebruiken voor lichamelijke, geestelijke, emotionele of spirituele ondersteuning maar ook geuren voor speciale gelegenheden maken de sfeer compleet! 

Wat is aromatherapie?

De oliën die gebruikt worden in de aromatherapie worden etherische olie genoemd. De olie wordt uit heilzame planten gewonnen. De geurcellen van de plant kunnen per plant ergens anders zitten: In het blad, in de bloemblaadjes, in het hout of in de schil. De plant gebruikt deze aroma's voor het aantrekken van nuttige insecten en / of voor de bestrijding van ziektekiemen.

Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en de eigenschappen. Sommige oliën kun je gebruiken bij lichamelijke klachten. Andere oliën werken meer op de psychische en emotionele kant (ontspanning bevorderen, onrust en angst verminderen)

Hoe werkt aromatherapie?

Onze reukreceptoren (het zijn er maar liefst 400!) staan in verbinding met het stuk van de hersenen die herinneringen en emoties opslaan. Als we de etherische olie inademen wordt dit deel van de hersenen gestimuleerd en zo wordt onze lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid op een positieve manier beïnvloed. Hier wordt dus ook bepaald of we een geur lekker of juist vies vinden!

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel