volle maan spray (eo) en zonnesteen edelsteen

Artikelnummer: FMOEZ
Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)
  • volle maan etherische olie spray en zonnesteen edelsteen
  • 10 ml
  • voor de maanfase: volle maan 
  • te gebruiken als aura spray
  • bijzonderheden: etherische oliën sprays kunnen niet geruild of geretourneerd worden omdat geuren zeer persoonlijk zijn.

Gebruik de etherische olie spray tijdens de bijbehorende maanfase en stop de edelsteen voor deze maanfase in je zak zodat je die de hele dag bij je hebt! Gebruik de spray als aura spray. 

De volle maan oliespray bestaat uit onder andere sinaasappel, sandelhout en ylang ylang. Deze combinatie zorgt voor wat meer slaapkamergeluk waar je die rust wel kunt gebruiken nu de energie van de maan het heftigste is..... Het bestaat onder andere uit sinaasappel, ylang ylang en sandelhout.

De edelsteen die bij de volle maan past is zonnesteen. Nu de maan zo vol is, kun je dit merken aan de energie. Van zonnesteen krijg je gelijk het warme gevoel dat je ook van de zon krijgt. Haar positiviteit, stralend, licht en verwarmend. Volle maan is ook de tijd om je edelstenen weer op te laden. Leg ze buiten in het maanlicht of binnen op de vensterbank. 

De maan is tijdens de volle maanfase op haar hoogtepunt en daarbij ook het meest krachtig qua energie. Die energie kun je voelen zeker als je erg gevoelig bent. Het kan zijn dat je je wat hyper voelt, wat slechter slaapt, heftiger droomt of emotioneler bent door de volle maan energie. Emotioneler in de zin van een korter lontje hebben of misschien ben je wat huileriger dan anders. Als je weet dat dit komt door de volle maan energie, is het makkelijker om het te accepteren en het er te laten zijn. Kijk waar deze emoties vandaan komen die juist nu naar boven komen. Zorg dan even extra goed voor jezelf en neem de tijd voor extra rust en ontspanning. Voor de een is dat een heerlijk bad, voor de ander een wandeling in de natuur. De volle maan kan je extra kracht geven om nu je dromen of doelen het laatste zetje te geven en te bereiken. Uiteraard ligt het er wel aan of het een realistisch doel is die je in één maancyclus kunt bereiken.

 

© 2019 - 2022 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel