uitverkocht

maanfasen sprays en edelstenen

Artikelnummer: MFOEE
Artikel 7 van 18
€ 62,50 (inclusief btw)
  • 4 maanfase sprays (eo) en 4 edelstenen
  • edelstenen: blauwe calciet, rookkwarts, zonnesteen en bergkristal
  • voor vier maanfases: nieuwe maan, wassende maan, volle maan en afnemende maan
  • chakra: 5e chakra (keelchakra), 1e chakra (wortelchakra), 3e chakra (zonnevlechtchakra) en 7e chakra (kruinchakra)
  • element: ether, aarde, vuur en bewustzijn
  • etherische olie:  10 ml 
  • te gebruiken als aura spray
  • bijzonderheden: etherische oliën sprays kunnen niet geruild of geretourneerd worden omdat geuren zeer persoonlijk zijn
  • rookkwarts kan verkleuren door langdurige blootstelling aan uv - licht

Gebruik de etherische olie spray tijdens de bijbehorende maanfase en stop de edelsteen voor deze maanfase in je zak zodat je die de hele dag bij je hebt! Gebruik de spray als aura spray. Lees bij de bijbehorende maanfases wat de sprays en de edelstenen voor jou kunnen doen. 

Nieuwe maan

De nieuwe maan oliespray bestaat onder andere uit cajeput, rozemarijn, pepermunt, teatree en eucalyptus. Deze geuren zullen je helpen bij het visualiseren om zo meer inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is. 

De edelsteen die bij de nieuwe maan past is blauwe calciet. Blauwe calciet zorgt voor balans en dat is fijn als je je dromen en doelen duidelijk op papier wilt krijgen. Blauwe calciet geeft ook rust zodat je vanuit rust en stilte helder voor ogen krijgt wat voor jou belangrijk is op dit moment. 

De maancyclus begint weer opnieuw tijdens de nieuwe maan en ook voor jou is het een nieuw begin. Tijdens de nieuwe maanfase is het tijd om te zaaien. Welke doelen heb je voor ogen? Misschien heb je dromen? Tijd om deze doelen en dromen te gaan neerzetten. Schrijf ze op of maak een vision board zodat je op deze manier elke keer opnieuw aan je doelen en dromen herinnert wordt en ze ook echt letterlijk voor je ziet. Zo blijf je ermee bezig om deze dromen ook daadwerkelijk waar te gaan maken. Het geeft je een positief gevoel en dat positieve gevoel zend je uit het universum in. 

 

Wassende maan

De wassende maan oliespray zal je die extra boost geven om door te gaan en niet op te geven. Het bestaat onder andere uit rozemarijn, citroen en grapefruit. 

De edelsteen die bij de wassende maan past is rookkwarts. Rookkwarts helpt jou om doelgericht en met daadkracht aan de slag te gaan. Daarbij geeft het je helderheid. 

Tijdens de wassende maanfase is het tijd om in actie te komen en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Zet nu de eerste stappen die er nodig zijn om jouw doelen of dromen te behalen. In deze fase bel je mensen op die jou verder kunnen helpen om je doel of droom waar te kunnen maken, zoek je dingen uit die nodig zijn, kom je in beweging en heel belangrijk: je zet door!

Als je eerder dingen hebt laten liggen die je "weer eens" op wilt pakken, is ook daar het moment voor. Maak je to do lijstje af! Aan de slag dus in deze wassende maanfase die begint 10,5 tot 15 dagen na nieuwe maan. 

 

Volle maan

De volle maan oliespray bestaat uit onder andere sinaasappel, sandelhout en ylang ylang. Deze combinatie zorgt voor wat meer slaapkamergeluk waar je die rust wel kunt gebruiken nu de energie van de maan het heftigste is..... Het bestaat onder andere uit sinaasappel, ylang ylang en sandelhout.

De edelsteen die bij de volle maan past is zonnesteen. Nu de maan zo vol is, kun je dit merken aan de energie. Van zonnesteen krijg je gelijk het warme gevoel dat je ook van de zon krijgt. Haar positiviteit, stralend, licht en verwarmend. Volle maan is ook de tijd om je edelstenen weer op te laden. Leg ze buiten in het maanlicht of binnen op de vensterbank. 

De maan is tijdens de volle maanfase op haar hoogtepunt en daarbij ook het meest krachtig qua energie. Die energie kun je voelen zeker als je erg gevoelig bent. Het kan zijn dat je je wat hyper voelt, wat slechter slaapt, heftiger droomt of emotioneler bent door de volle maan energie. Emotioneler in de zin van een korter lontje hebben of misschien ben je wat huileriger dan anders. Als je weet dat dit komt door de volle maan energie, is het makkelijker om het te accepteren en het er te laten zijn. Kijk waar deze emoties vandaan komen die juist nu naar boven komen. Zorg dan even extra goed voor jezelf en neem de tijd voor extra rust en ontspanning. Voor de een is dat een heerlijk bad, voor de ander een wandeling in de natuur. De volle maan kan je extra kracht geven om nu je dromen of doelen het laatste zetje te geven en te bereiken. Uiteraard ligt het er wel aan of het een realistisch doel is die je in één maancyclus kunt bereiken.

 

Afnemende maan

De afnemende maan oliespray helpt je bij het loslaten. Het bestaat onder andere uit sandelhout, rozenhout en ylang ylang. 

De edelsteen die bij de afnemende maan past is bergkristal. Bergkristal zorgt voor bezinning en zal je helpen blokkades op te lossen. Het zal je ondersteunen dingen los te laten die je niet meer nodig hebt. Ook een fijne steen als je juist nu wat emotioneel bent. 

De energie die nog zo duidelijk aanwezig was bij de volle maanfase, neemt nu weer in heftigheid af. De afnemende maanfase breekt nu aan 3,5 tot 7 dagen na volle maan. Ook in de natuur nemen krachten weer af tijdens de afnemende maanfase. Het wordt tijd voor jou om bij jezelf naar binnen te keren om te kijken welke dingen je los kunt gaan laten die je niet meer nodig hebt. Het is tijd voor rust en bezinning. Heb je de doelen die je voor jezelf hebt gemaakt tijdens de nieuwe maanfase bereikt? 

De afnemende maanfase is ook de periode om dingen los te laten. Misschien wil je bepaalde mensen liever loslaten, slechte gewoontes. Maar je mag ook letterlijk dingen los gaan laten. Ruim dus je huis lekker op, ga ontspullen, misschien wil je graag afvallen. Allemaal dingen die prima passen bij de afnemende maanenergie zodat je als de volgende maanfase aanbreekt, de nieuwe maan, weer kunt beginnen met een hele nieuwe maancyclus.

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel