uitverkocht

top 10 edelstenen set

Artikelnummer: TOPE
Artikel 13 van 89
€ 34,50 (inclusief btw)

"Welke stenen moet ik echt in huis hebben?" "Ik ben net begonnen met edelstenen, welke stenen raad jij aan?" Zomaar wat vragen die we regelmatig krijgen. We hebben onze top 10 gemaakt van edelstenen die fijn zijn om in huis te hebben zodat je ze kunt pakken als dat nodig is. 

Bergkristal

Als er een steen is die je in huis zou moeten hebben dan is het wel bergkristal. De bergkristal staat dan ook met stip op nummer 1!

Bergkristal werkt reinigend en versterkt de werking van al je andere edelstenen. Een must have dus! Daarbij is bergkristal een fijne edelsteen om erbij te hebben als je gaat mediteren. Het helpt je om neutraal te blijven en is onmisbaar in je gouden driehoek. 

Rozekwarts / rozenkwarts

Rozekwarts heeft een mooie roze kleur en is dé steen als het gaat over liefde en compassie. Rozekwarts is de steen waar je gevoelsmatig het meeste een "band" mee kan hebben. Leg het bij je bed, leg een mooi groot stuk bij je voordeur, draag het bij je of geef een mooie rozekwarts is wat voor vorm dan ook aan iemand die je dierbaar is. Want rozekwarts is er voor welke vorm van liefde dan ook! Dat kan zijn liefde in een vriendschap, liefde voor in je familie, liefde in een relatie, zelfliefde, mededogen voor de wereld. Vriendelijkheid en mededogen zijn de woorden die ook bij rozekwarts horen als om de rozenkwarts energie gaat. Ook de rozekwarts is onmisbaar in je gouden driehoek.

Blauwe calciet

Er zijn natuurlijk verschillende calciet soorten maar omdat blauwe calciet zo'n fijne, zachte energie heeft, vinden we dat deze ook in het lijstje thuishoort. Blauwe calciet geeft rust en balans. Balans op hormonaal gebied maar ook in je energie. 

Tijgeroog

Tijgeroog is een sterk werkende steen, een beschermende steen tegen bewust gestuurde negatieve energie. Denk hierbij aan jaloezie, roddelen en  zwarte magie. Als je de tijgeroog draagt, zul je geen last meer hebben van de negativiteit maar deze wordt teruggestuurd naar de persoon die de negativiteit stuurt.

Tijgeroog kan je ook helpen je huis te beschermen. Leg hiervoor een klein stukje bij de voordeur om negatieve energieën buiten te houden.

Amethist

Amethist helpt je bij je spiritualiteit. Het opent je derde oog die ervoor zorgt dat je bij je spirituele zelf kunt komen. Daarbij beschermt het je ook bij je spiritualiteit en dat is fijn als je je met spiritualiteit bezig houdt. Het is ook een fijne steen bij het mediteren. Je kunt je beter focussen op 1 ding (zodat je niet bezig bent met de was die nog gedaan moet worden of met die email die je nog moet versturen!). Uiteraard hoort deze prachtige steen ook in je gouden driehoek. 

Labradoriet

Een prachtige steen die verschillende kleuren laat zien als je het beweegt. Zeker hypergevoelige mensen kunnen baat hebben bij labradoriet omdat de gevoeligheid om wordt gezet in talent. Ook is de labradoriet een echte beschermer en een aurahealer. Denk hierbij ook aan herstelperiodes bijvoorbeeld na langdurig ziek zijn, langdurig medicijn-, alcohol- en drugsgebruik. Ga je naar het ziekenhuis of een andere drukke plek? Neem dan een labradoriet met je mee!

Zwarte toermalijn

Apparaten veroorzaken een ongezonde restspanning in huis. Denk hierbij aan televisies, telefoons en computers. Het is belangrijk om deze restspanning te helpen ontladen. Zwarte toermalijn kan deze negatieve energie ombuigen naar positieve. En dat is fijn want de negatieve energie is niet goed voor je gezondheid!

Leg een zwarte toermalijn bijvoorbeeld naast de televisie, tussen jou en je computer of draag het als ketting om je hele lichaam te beschermen tegen negatieve energie. Je kunt zwarte toermalijn ook dragen als je naar mensen gaat waarvan je weet dat ze je leegzuigen, mensen die veel energie bij je weghalen. 

Uiteraard ben je nooit helemaal beschermd tegen alle spanning van apparaten of mensen maar als er iets is dat je kunt doen dan is dit er een van. 

Fluoriet

Fluoriet heeft verschillende mooie kleuren. Met name groen, geel paars en doorzichtig komen in fluoriet voor. Fluoriet helpt je om de juiste beslissing te nemen maar ook om je gedachten te ordenen, helder na te kunnen denken, goed te kunnen studeren, focus te hebben en voor een goede concentratie. Die kunnen we allemaal weleens gebruiken dus!

Rookkwarts

En ben je nou toch bij iemand in de buurt geweest of op een plek waar je door leeggezogen bent, dan kun je een rookkwarts pakken om weer op te laden en als het ware te detoxen van deze negatieve energie. 

Heb jij moeite om van je verslaving af te komen? Stoppen met roken bijvoorbeeld? Rookkwarts kan jou hierbij ondersteunen! En dat geldt niet alleen voor het stoppen met roken. Ook tegen een drugsverslaving kun je de rookkwarts inzetten. 

De rookkwarts zorgt voor zuiverheid, daadkracht en en doelgerichtheid: net wat je nodig hebt om van je verslaving af te komen! Daarbij reinigt het je lichaam ook nog eens. 

Ook voor mensen die wat kortzichtig en wantrouwend zijn is rookkwarts een fijne steen. De rookkwarts helpt je om weer vertrouwen te krijgen in de buitenwereld maar ook zeker in jezelf. Rookkwarts brengt je weer tot rust wanneer je heel zenuwachtig bent. Het versterkt je zenuwen. 

Hematiet

Hematiet hoort bij je wortelchakra en je wortelchakra hoort bij aarden. Heel veel mensen hebben geen contact meer met moeder aarde door stress en iedereen is maar druk druk druk. Toch is aarden heel belangrijk zodat je niet teveel in je hoofd gaat zitten en het contact met jezelf niet verliest. 

 

Uiteraard zijn er nog veel meer edelstenen die eigenlijk in dit rijtje thuis zouden kunnen horen. (Wat dacht je van groene jade die je vitaliteit en gezondheid bevordert maar ook staat voor geluk!) We hebben een keuze gemaakt en dit is onze top 10!

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel