uitverkocht

chakra edelstenen set

Artikelnummer: CHS
Artikel 14 van 89
€ 32,50 (inclusief btw)
  • soort edelsteen: rode jaspis, oranje calciet, tijgeroog, groene fluoriet, blauwe calciet, labradoriet, amethist
  • gewicht: ongeveer 200 gram
  • afmetingen: variabel per steen
  • bijbehorende chakra: alle 7 chakra's
  • element: aarde, water, vuur, lucht, ether, licht, bewustzijn
  • bijzonderheden: je ontvangt een mix van trommelstenen en ruwe edelstenen
  • ook geschikt voor kinderen: ja
  • de chakra set wordt uit voorraad geleverd

Deze set bestaat uit 7 edelstenen die behoren bij de 7 chakra's. De set is een mix van ruwe en getrommelde edelstenen. Gebruik ze op je lichaam om om te laden. Ook tijdens het mediteren kun je gebruik maken van chakra edelstenen om je meditatie te versterken met edelstenen. Je kunt ook een edelsteen uitzoeken als je wakker wordt. Welke edelsteen mag er vandaag met je mee om jou te ondersteunen? Leg ze op een mooie plek neer, op je altaar bijvoorbeeld. 

Je ontvangt de volgende stenen die horen bij de volgende chakra's

1. eerste chakra, wortelchakra

rode jaspis, hoort bij het eerste chakra en zit ter hoogte van je stuitje.

Vroeger werd rode jaspis al gedragen als amulet. Een eeuwenoude steen die ook in de tuin te vinden is. Het is een aardgebonden steen dus als jij meer wilt aarden kun je voor de rode jaspis kiezen. Kies ook voor rode jaspis om meer te leven in het hier en nu. Écht in het nu in plaats van dat je gedachten afdwalen naar allerlei zaken in het verleden of in de toekomst. Het kan je ondersteunen als je niet zoveel eigenwaarde hebt. Het is oke wie je bent, hoe je eruit ziet..... Jezelf blijven!

2. tweede chakra, sacraalchakra 

oranje calciet, hoort bij het tweede chakra en zit net boven je schaambeen.

Alleen van de kleur van oranje calciet word je al vrolijk. Het is dan ook een steen die een hele positieve werking heeft. Alles wat somber is, wordt vrolijk en daar heb je maar een klein stukje oranje calciet voor nodig. Het zonnetje in huis! Oranje calciet laat je positiviteit en levensvreugde ervaren. Je hebt er weer zin in! Oranje calciet is dé steen die geluk uitstraalt. Als je op reis gaat voelt de kamer waar je slaapt in het begin vaak nog niet fijn. Leg er dan een stukje oranje calciet neer en het voelt gelijk een stuk aangenamer. Ook als je in het ziekenhuis ligt of voor iemand in het bejaardenhuis zal oranje calciet haar werk doen.

3. derde chakra, zonnevlechtchakra

tijgeroog, hoort bij het derde chakra en zit ter hoogte van je zonnevlecht (bij je navel) 

De tijgeroog is een steen die in Afrika al eeuwen wordt gebruikt als beschermer tegen voodoo en zwarte magie. Een beschermende steen tegen bewust gestuurde negatieve energie. Denk hierbij aan jaloezie, roddelen, zwarte magie. Als je de tijgeroog draagt zul je geen last meer hebben van de negativiteit maar deze wordt teruggestuurd naar de persoon die de negativiteit stuurt. Tijgeroog kan ook helpen je huis beschermen; leg een klein stukje bij de voordeur om negatieve energieën buiten te houden.

4. vierde chakra, hartchakra

groene fluoriet, hoort bij het vierde chakra en zit ter hoogte van je hart

Fluoriet is een prachtige steen met mooie, verschillende kleuren. Er kan groen in voorkomen maar ook paars, blauw en geel. En het is tóch een heel mooi geheel van kleuren bij elkaar. Groene fluoriet ondersteunt met name als je last hebt van astma en allergieën. Fluoriet in het algemeen gaat misselijkheid tegen bij zwangerschap, het kan je ondersteunen en verder helpen bij geestelijke blokkades maar met name kan het je ondersteunen bij leermoeilijkheden en concentratiestoornissen. Een fijne steen ook voor kinderen die hier moeite mee hebben. Daarbij is fluoriet een zuiverende steen. Let er wel op dat fluoriet een breekbare steen is!

5. vijfde chakra, keelchakra

blauwe calciet, hoort bij het vijfde chakra en zit ter hoogte van je keel

Calcietsoorten hebben een zachte werking. Een echte gevoelssteen die ervoor kan zorgen dat je kunt zeggen wat je wilt maar wel uit liefde, vanuit je gevoel. Vind je het moeilijk en eng om te zeggen wat je voelt? Dan is dit een steen voor jou! Het kan je helpen om jezelf zonder angst te durven uiten. Of heb jij een praktijk waar veel gesproken wordt? In jouw praktijk kan de blauwe calciet helpen om rustige, respectvolle gesprekken te laten plaatsvinden. Ook de kleur van blauwe calciet straalt iets rustgevends uit: lichtblauw en wit. Het doet denken aan een hemelsblauwe lucht met hier en daar een wit wolkje....Blauwe calciet zorgt voor balans en dat is fijn als je je dromen en doelen duidelijk op papier wilt krijgen. Blauwe calciet geeft ook rust zodat je vanuit rust en stilte helder voor ogen krijgt wat voor jou belangrijk is op dit moment. 

6. zesde chakra, voorhoofdchakra

labradoriet, hoort bij het zesde chakra en zit ter hoogte van je voorhoofd. Wordt ook wel het derde oog genoemd

Merk jij ook weleens dat je uitgeput, moe, geïrriteerd bent als je ergens bent geweest waar veel mensen waren? Een drukke winkelstraat, het ziekenhuis, je werk, een verjaardag. Labradoriet is dé steen als het gaan om beschermen van jouw energie. Het zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf kunt blijven en jouw energie niet weggezogen wordt door andere mensen. Het beschermt en versterkt je aura en kan ook door kinderen gedragen worden. (een fijne steen om bij je te dragen op school bijvoorbeeld). In deze prachtige steen, komen verschillende kleuren voor. Afhankelijk hoe het licht op de steen schijnt en hoe je de steen beweegt worden deze kleuren zichtbaar. Het licht breekt hierbij op de kleine kristalletjes en heet labradoriseren. Labradoriet is een van de weinigen stenen met zoveel kleuren. 

7. zevende chakra, kruinchakra

amethist, hoort bij het zevende chakra en zit ter hoogte van je kruin. 

Een magische steen onder de edelstenen: amethist. Wanneer je angstig bent kan de amethist je helpen om weer wat te kalmeren. Een hele fijne steen om te ontspannen. Dit geldt ook zeker als je wat slechter slaapt. Leg een amethist onder je kussen of zet het op je nachtkastje en je zult lekkerder slapen. Maar kijk ook waar het door komt dat je zo slecht slaapt of angstig bent. Ga daarmee aan de slag. Amethist zal je ondersteunen om dingen uit het verleden los te laten. En heb jij veel last van hoofdpijn of migraine? Omdat hoofdpijn en migraine vaak een gevolg zijn van stress en spanning kan amethist hier ook worden gepakt. Hou er rekening mee dat je een amethist niet in de zon legt omdat de paarse kleur dan lichter zal worden. De kleur van amethist varieert van licht - tot donkerviolet, waarbij de donkere violet kleur een betere werking heeft dan de lichtere kleur. 

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel