uitverkocht

selfcare set

Artikelnummer: SCS
Artikel 3 van 7
€ 72,50 (inclusief btw)
  • rozekwarts / rozenkwarts theelichthouder
  • rozekwarts / rozenkwarts ruw
  • spiegel hart
  • zonnesteen
  • tijgeroog
  • rode jaspis
  • amethist cluster
  • etherische olie harmony

Deze set is speciaal voor jou om jezelf een boost te geven, jezelf aan te kijken in de (hart) spiegel en te beseffen dat jij hélemaal oke bent! Een mix van edelstenen die jou hierbij ondersteunen: verwarmende zonnesteen, tijgeroog die je ondersteunt om meer zelfvertrouwen te krijgen, rode jaspis voor meer eigenwaarde, dé steen van de liefde voor jezelf is natuurlijk rozekwarts dus ook die ontbreekt niet. Met de etherische olie harmony kom jij nog meer in balans en kun je bij het rozenkwarts theelicht en de amethist cluster heerlijk relaxen....

Wat zit er in deze set? 

rozekwarts theelicht

Simpel maar zeker heel mooi: deze waxinelichthouder geeft sfeer tot en met!

rozekwarts ruw

Rozekwarts de steen van liefde en zachtheid. Wie kan dat nou niet goed gebruiken? Daarom is rozenkwarts geschikt voor iedereen, ook voor kinderen en ook zeker voor jezelf.

spiegel hart

De spiegel heeft de vorm van een hart met een goudkleurige rand en is in India gemaakt. De afmetingen van de spiegel zijn​ 30 x 32 x 30 centimeter.

zonnesteen

Een kostbare steen maar denk je aan zonnesteen dan krijg je gelijk het fijne gevoel dat je ook krijgt van de zon. Haar positiviteit, stralend, licht en verwarmend. Zonnesteen geeft je een bijzonder geluksgevoel. Het is een versterkende steen die je weer vrolijk maakt en zwaarmoedigheid tegengaat. 

tijgeroog

Een beschermende steen tegen bewust gestuurde negatieve energie. Denk hierbij aan jaloezie, roddelen, zwarte magie. Als je de tijgeroog draagt zul je geen last meer hebben van de negativiteit maar deze wordt teruggestuurd naar de persoon die de negativiteit stuurt.

rode jaspis

Het is een aardgebonden steen dus als jij meer wilt aarden kun je voor de rode jaspis kiezen.

Kies ook voor rode jaspis om meer te leven in het hier en nu. Écht in het nu in plaats van dat je gedachten afdwalen naar allerlei zaken in het verleden of in de toekomst. 

Het kan je ondersteunen als je niet zoveel eigenwaarde hebt. Het is oke wie je bent, hoe je eruit ziet..... Jezelf blijven!

amethist cluster

Wanneer je angstig bent kan de amethist je helpen om weer wat te kalmeren. Een hele fijne steen om te ontspannen. Dit geldt ook zeker als je wat slechter slaapt. Leg een amethist onder je kussen of zet het op je nachtkastje en je zult lekkerder slapen. Maar kijk ook waar het door komt dat je zo slecht slaapt of angstig bent. Ga daarmee aan de slag. Amethist zal je ondersteunen om dingen uit het verleden los te laten. En heb jij veel last van hoofdpijn of migraine? Omdat hoofdpijn en migraine vaak een gevolg zijn van stress en spanning kan amethist hier ook worden gepakt. 

etherische olie harmony

Een geur die je in harmonie brengt met jezelf en met elkaar. Met onder andere lavendel, een etherische olie die bijna iedereen lekker vindt en waar je ook heerlijk bij kunt ontspannen....

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

 

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel