uitverkocht

gouden driehoek set

Artikelnummer: GDS5
Artikel 2 van 98
€ 33,50 (inclusief btw)
 • soort edelsteen: amethist, bergkristal en rozekwarts / rozenkwarts
 • gewicht: 551 gram
 • afmetingen: rozekwarts 5 x 4,5 x 8 centimeter, bergkristal 5 x 4,5 x 4,5 centimeter, amethist 6 x 5,5 x 3 centimeter
 • bijbehorende chakra:
 • amethist: 6e chakra, voorhoofdchakra (derde oog) 7e chakra, kruinchakra
 • bergkristal: versterkend voor alle chakra's maar met name voor het 7e chakra, kruinchakra,
 • rozekwarts: 4e chakra, hartchakra
 • element: lucht, licht en bewustzijn
 • ook geschikt voor kinderen: ja
 • je ontvangt de set van de foto

Misschien ken je het gevoel wel: je komt op een verjaardag binnen en krijgt een onaangenaam gevoel. Je voelt de energie die er hangt. Alles om je heen is energie. 

Zo zijn stenen ook energie en iedere soort steen heeft een unieke trilling. 

De gouden driehoek bestaat uit 3 verschillende soorten edelstenen:

 • amethist
 • bergkristal
 • rozekwarts

Amethist

Een magische steen onder de edelstenen: amethist. 

Wanneer je angstig bent kan de amethist je helpen om weer wat te kalmeren. Een hele fijne steen om te ontspannen. Dit geldt ook zeker als je wat slechter slaapt. Leg een amethist onder je kussen of zet het op je nachtkastje en je zult lekkerder slapen. Maar kijk ook waar het door komt dat je zo slecht slaapt of angstig bent. Ga daarmee aan de slag. Amethist zal je ondersteunen om dingen uit het verleden los te laten. En heb jij veel last van hoofdpijn of migraine? Omdat hoofdpijn en migraine vaak een gevolg zijn van stress en spanning kan amethist hier ook worden gepakt. 

Hou er rekening mee dat je een amethist niet in de zon legt omdat de paarse kleur dan lichter zal worden. De kleur van amethist varieert van licht - tot donkerviolet, waarbij de donkere violet kleur een betere werking heeft dan de lichtere kleur. 

Ook geschikt voor kinderen: ja

Chakra: 7e chakra, kruinchakra

Bergkristal

Bergkristal is een hele sterke energieke steen. Het is geen neutrale steen, hoewel je dat wel zou denken als je alleen naar de kleur kijkt. Bergkristal helpt je jouw edelstenen weer op te laden en de werking van je andere edelstenen worden versterkt. Het geeft een fijne, nieuwe energie in de ruimtes waar jij je bergkristal neerlegt. Een steen die ook jou weer een beetje lichamelijke energie terug kan geven, ondersteunt als je schommelt in je emoties (door die fijne hormonen....) of als je wel een extra steuntje in de rug kunt gebruiken omdat er blokkades zijn die je mag gaan verwerken. Een aura reiniger en versterker. Als er een steen is die je in huis zou moeten hebben, dan is het zeker bergkristal.

Bergkristal zal iemand die op sterven ligt en komt te overlijden meer lichtkracht laten ervaren.

Ook geschikt voor kinderen: ja

Chakra: versterkend voor alle chakra's, met name het 7e chakra, kruinchakra

Rozekwarts

Rozekwarts is de steen van harmonie liefde en haar zachtheid.

De kleur van rozekwarts kan variëren van licht, doorschijnend roze tot donkerroze.

Kleine kinderen kiezen deze steen vaak op gevoel uit en dat komt niet door de kleur maar door de zachte sfeer van de steen die ervoor zorgt dat kinderen zichzelf mogen blijven.

Leg in de puberteit een ruwe rozekwarts in de kinderkamer of leg het onder het hoofdkussen zodat het innerlijke kind kan blijven bestaan. 

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van rozekwarts en labradoriet. De labradoriet helpt de aura van het kind te beschermen.

Rozekwarts kan ervoor zorgen dat je weer in contact komt met je werkelijke gevoel. Daarbij stimuleert het je creativiteit. 

Ook geschikt voor kinderen: ja

chakra: 4e chakra, hartchakra

Wanneer je deze drie stenen in een driehoek legt, zal er een positieve energiestroom ontstaan. 

Kies een plek uit voor de gouden driehoek met je gevoel. 

Hebben je 3 stenen niet dezelfde vorm? Dat is niet erg! De grootte van de stenen is hierbij belangrijker. Zorg voor ongeveer dezelfde grootte van de amethist, bergkristal en rozekwarts. Zo kunnen de stenen elkaar evenveel versterken. 

Heb je een hele grote ruimte waar je een gouden driehoek neer wilt leggen? Dan kan het zijn dat 1 gouden driehoek neerleggen niet genoeg is. Leg dan meerdere gouden driehoeken op verschillende plekken neer. 

Zowel de amethist, als de bergkristal, als de rozekwarts zijn stenen met een zachte energie en zijn daardoor zelfs geschikt om in de kinderkamer te leggen. Maar denk ook aan je praktijkruimte waar je die positieve energiestroom ook goed kunt gebruiken omdat er veel mensen met verschillende energieën komen. 

Een gouden driehoek kan overal neergelegd worden waar jij een positieve energiestroom wilt.

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel