algemene voorwaarden

Vita Vera
Willibrorduslaan 124
1216PD Hilversum

Kamer van Koophandel nummer: 53987764
BTW nummer: NL001972886B46
Banknummer: NL09KNAB0258743751

De levering- en betalingscondities gelden voor alle bestellingen.
Als je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Betalen

Na je bestelling ontvang je een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.
De betaling dient vooraf plaats te vinden via Ideal , vooraf te worden overgemaakt of te worden betaalt bij afhalen.

Verzenden

Pakketjes worden verzonden met Postnl.
Bestellingen betaald middels overboeking worden verstuurd zodra de betaling bij ons binnen is.

Verzendkosten

De verzendkosten worden weergegeven tijdens het bestelproces. De hoogte van de kosten hangt af van het gewicht van het pakket. 

Prijzen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Prijzen vermeld op de website van Vita Vera zijn altijd in Euro's en inclusief BTW tenzij anders vermeld. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Vita Vera behoudt zich het recht voor om prijzen van artikelen tussentijds te wijzigen. Dit geldt niet voor lopende bestellingen op het moment van prijswijzigingen. Betaling dient altijd vooruit te geschieden middels overboeking op rekeningnummer NL09KNAB0258743751 ten name van Vita Vera. Ophalen is uitsluitend op afspraak.

Artikelen

Alle artikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt. Wanneer het door jou bestelde artikel niet op voorraad is, wordt het betaalde factuurbedrag teruggestort op je rekening. Vita Vera kan geen verantwoording nemen voor kleurafwijkingen in materialen en artikelen. Doordat er vele verschillende monitorinstellingen zijn kan bij de een de kleur anders worden weergegeven dan bij de ander.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vitavera.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via  Stichting Webwinkelkeur Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Aansprakelijkheid

Goederen die per brievenbuspost verzonden kunnen worden, zullen wij ook op die wijze verzenden en het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten wordt door ons geretourneerd.
VitaVera kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.
VitaVera kan niet aansprakelijk gesteld worden door ondeskundig gebruik van de goederen en het gebruik hiervan is geheel voor eigen risico.

Privacyverklaring

VitaVera geeft nimmer adressen of gegevens verkregen door bestellingen of door inschrijvingen voor de nieuwsbrief door aan derden. Je persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk en met uiterste zorg behandeld.

Levering

Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 3-4 dagen te verzenden, mits voorradig.
Op alle overeenkomsten gesloten met VitaVera is Nederlands recht van toepassing.

Retourneren

Je hebt het recht je aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Je hebt na deze melding nogmaals 14 dagen om je aankoop retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Wij verzenden gratis bij een bestelling vanaf €75. Als je je producten retourneert, waardoor het orderbedrag onder de €75 komt, verrekenen deze verzendkosten alsnog. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vitavera geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@vitavera.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het terugsturen van artikelen is op eigen risico en we raden aan om goederen dan ook verzekerd te versturen. 

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen gekocht met korting, actiecodes of op speciaal verzoek voor jou besteld. 

© 2019 - 2021 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel