Er zijn verschillende manieren om je edelstenen weer op te laden. Kies vooral wat bij jou past, waar jíj je fijn bij voelt......

Edelstenen geven hun energie af aan hun omgeving en aan diegene die de edelsteen bij zich draagt. Voor een goede werking dient deze energie regelmatig aangevuld te worden. De werking en intensiteit worden vergroot of versterkt door je steen regelmatig op te laden.
Opladen kan op de volgende manieren:

Maanlicht

Volgens mij vindt iedereen die mooie zilveren bol in de lucht mooi... We hebben het natuurlijk over de maan. Maar wist je dat ook de natuur op haar reageert? Zeker als het volle maan is, heeft de maan een bijzonder effect op bijvoorbeeld de groei van planten. Deze groeien sneller tijdens de volle maan. De maan kan ook jouw edelstenen opladen. Leg je edelstenen, het liefste tijdens de volle maan, een nachtje in het maanlicht. Dat kan buiten maar binnen is ook prima! Zoals wij soms niet kunnen slapen van de energie van de volle maan, zo worden jouw edelstenen op deze manier opgeladen. 

Bergkristal

Met een bergkristal cluster laad jij je stenen weer heerlijk op! Je kunt je edelsteen, het liefst 24 uur, op je bergkristal cluster leggen of opladen in een bakje met bergkristal oplaadsteentjes. Je vindt onze bergkristal producten hier.

© 2019 - 2021 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel