Er zijn verschillende manieren om je edelstenen weer op te laden. Kies vooral wat bij jou past, waar jíj je fijn bij voelt......

Edelstenen geven hun energie af aan hun omgeving en aan diegene die de edelsteen bij zich draagt. Voor een goede werking dient deze energie regelmatig aangevuld te worden. De werking en intensiteit worden vergroot of versterkt door je steen regelmatig op te laden.
Opladen kan op de volgende manieren:

Maanlicht

Volgens mij vindt iedereen die mooie zilveren bol in de lucht mooi... We hebben het natuurlijk over de maan. Maar wist je dat ook de natuur op haar reageert? Zeker als het volle maan is, heeft de maan een bijzonder effect op bijvoorbeeld de groei van planten. Deze groeien sneller tijdens de volle maan. De maan kan ook jouw edelstenen opladen. Leg je edelstenen, het liefste tijdens de volle maan, een nachtje in het maanlicht. Dat kan buiten maar binnen is ook prima! Zoals wij soms niet kunnen slapen van de energie van de volle maan, zo worden jouw edelstenen op deze manier weer opgeladen. 

Bergkristal

Met een bergkristal cluster laad jij je stenen weer heerlijk op! Je kunt je edelsteen, het liefst 24 uur, op je bergkristal cluster leggen of opladen in een abalone schelp met bergkristal oplaadsteentjes. Je vindt onze bergkristal producten hier.

Aarde

De makkelijkste manier van het ontladen is door het gebruik van aarde. Het werkt heel simpel: nadat je de steen hebt afgespoeld met water, stop je edelsteen in de aarde en laat het hier minimaal 12 uur inzitten. Wil je je steen heel grondig reinigen, dan mag het ook langer in de aarde blijven. 

Helaas is ook dit niet voor alle edelstenen geschikt. Een ruwe cluster is moeilijk schoon te maken als het in de aarde heeft gezeten. Je kunt je voorstellen dat de aarde overal in en tussen de cluster zit....Sommige stenen verliezen hun mooie polijstlaag (calciet, malachiet, barnsteen) als je ze in de aarde stopt dus hou er ook hier rekening mee dat niet alle stenen geschikt zijn om zomaar in de aarde te stoppen!

Je kunt het beste aarde gebruiken op een plek waar geen planten omheen staan. Ook planten vinden de negativiteit die de edelsteen in eerste instantie nog heeft niet fijn!

© 2019 - 2021 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel