edelstenen en kristallen opladen

Er is best eens discussie over of je je edelstenen wel of niet zou moeten opladen. De een vindt van wel, de ander vindt dat stenen altijd een constante energie hebben. Als jij het fijn vindt om je edelstenen op te laden, doe dat dan gewoon lekker. Je kunt dat op verschillende manieren doen. Kies vooral wat bij jou past, waar jíj je fijn bij voelt.

Maanlicht

Volgens mij vindt iedereen die mooie zilveren bol in de lucht mooi. We hebben het natuurlijk over de maan. Maar wist je dat ook de natuur op haar reageert? Zeker als het volle maan is, heeft de maan een bijzonder effect op bijvoorbeeld de groei van planten. Deze groeien sneller tijdens de volle maan. De maan kan ook jouw edelstenen opladen. Zoals wij soms niet kunnen slapen van de energie van de volle maan, zo worden jouw edelstenen op deze manier weer opgeladen. Je hoeft dus zeker niet al je edelstenen naar buiten te slepen als het volle maan is maar mocht je dit toch fijn vinden, haal dan je edelstenen voordat het zonlicht er is weer naar binnen. 

Bergkristal

Met een bergkristal cluster kun je je edelstenen ook weer opladen. Je kunt je edelsteen, het liefst 24 uur, op je bergkristal cluster leggen of opladen in een abalone schelp met bergkristal oplaadsteentjes

Seleniet of satijnspaat

Seleniet is zelfreinigend waardoor het niet opgeladen hoeft te worden. Hierdoor kan ook seleniet worden gebruikt om je edelstenen weer op te laden. Leg je edelstenen of sieraden in een seleniet schaaltje, die zijn nog mooi ook. Seleniet kan niet tegen water dus spoel je bakje van seleniet niet af onder de kraan en neem het ook niet af met een natte doek. Er bestaan ook speciale seleniet schijven, al dan niet gegraveerd. Ook daar kun je je edelstenen op opladen. 

Als je het toch fijn vindt om je seleniet te helpen opladen, kun je gebruik maken van de energie van de volle maan.

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel