Er zijn verschillende manieren om je edelstenen bij je te dragen. Hierbij krijg je het meeste effect als je de stenen direct op de huid draagt bij de plek waar jij graag wilt dat de steen haar werk moet doen. (Let wel op dat niet alle stenen geschikt zijn om rechtstreeks op de huid te dragen!). 

Het makkelijkste is natuurlijk als je een edelsteen sieraad (natuurlijke hanger) draagt of een sieraad waar een edelsteen in verwerkt is. Dit kan een armband, oorbellen, hanger of ring zijn. En dat is nog mooi ook natuurlijk! Edelstenen mogen zeker gezien worden!

Maar je kunt de edelsteen ook ergens mee vastmaken. Gebruik hiervoor een kettinkje, een koord, een veiligheidsspeld of een pleister om de steen op de plek te dragen waar jij dat wilt. Je vindt vast wel een creatieve manier! 

Je kunt stenen in je broekzak of je bh stoppen. Kies dan niet voor ruwe stenen maar liever voor gladde stenen zodat je er geen last van hebt (én vergeet het vooral niet uit je broekzak te halen vóórdat het de wasmachine ingaat! ;). In je bh draag je het ook gelijk automatisch op je huid. 

Je kunt de edelsteen in een los zakje doen en bij je dragen. Kies dan voor een natuurlijk materiaal van het zakje. Linnen, katoen of zijde zijn hier geschikt voor.  

Heb je een steen die jou moet beschermen tegen negatieve invloeden? (Die negatieve tante die jouw energie opslurpt bijvoorbeeld?) Draag je edelsteen dan het liefst boven je kleding. 

Heb jij nog leuke ideeën hoe je je edelstenen bij je draagt? We horen ze graag! Je kunt ze mailen naar info@vitavera.nl

© 2019 - 2021 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel