hoe draag je je edelstenen bij je?

Er zijn verschillende manieren om je edelstenen bij je te dragen. Hierbij krijg je het meeste effect als je de stenen direct op de huid draagt bij de plek waar jij graag wilt dat de steen haar werk moet doen. (Let wel op dat niet alle stenen geschikt zijn om rechtstreeks op de huid te dragen!). Het gaat er voornamelijk om dat de edelsteen in je aura zit en zo haar werk voor jou doet. Edelstenen combineren mag maar let er wel op dat de edelstenen elkaar niet "tegenwerken". Een edelsteen kan ervoor zorgen dat je je bijvoorbeeld wat beter af kunt sluiten van de energie van een ander. Als dat de bedoeling is, kun je deze edelsteen beter niet combineren met een edelsteen die er juist voor zorgt dat je "open" gaat. Of als je wilt aarden, kies dan geen steen die voor je kruinchakra is. Bergkristal is hierbij de enige uitzondering omdat bergkristal de energie van je edelsteen juist zal versterken. Je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker voor kiezen om 1 soort edelsteen (bij je) te dragen! 

sieraad

Het makkelijkste is natuurlijk als je een edelsteen sieraad (natuurlijke hanger) draagt of een sieraad waar een edelsteen in verwerkt is. Dit kan een armband, oorbellen, hanger of ring zijn. Er bestaan speciale kooihangers die je draagt als een hanger waar je je edelsteen in kunt doen. Zo kun je je edelsteen ook makkelijk wisselen. En dat is nog mooi ook natuurlijk! Edelstenen mogen zeker gezien worden. Als je een ring draagt, kun je je ring de hele dag ook zelf zien en je eraan herinneren waarom je juist deze steen hebt uitgekozen. 

vastmaken

Maar je kunt de edelsteen ook ergens mee vastmaken. Gebruik hiervoor een kettinkje, een koord, een veiligheidsspeld of een pleister om de steen op de plek te dragen waar jij dat wilt. Je vindt vast wel een creatieve manier! Denk hierbij ook aan het bijbehorende chakra zodat je je edelsteen daar eventueel kunt vastmaken. 

broekzak of bh

Je kunt stenen in je broekzak of je bh stoppen. Kies dan niet voor ruwe stenen maar liever voor gladde stenen zodat je er geen last van hebt (én vergeet het vooral niet uit je broekzak te halen vóórdat het de wasmachine ingaat! ;). In je bh draag je het ook gelijk automatisch op je huid. 

los zakje

Je kunt de edelsteen in een los zakje doen en bij je dragen. Kies dan voor een natuurlijk materiaal van het zakje. Linnen, katoen of zijde zijn hier geschikt voor.  

Heb je een steen die jou moet beschermen tegen negatieve invloeden? (Die negatieve tante die jouw energie opslurpt bijvoorbeeld?) Draag je edelsteen dan het liefst boven je kleding. 

overige mogelijkheden

Om te beginnen in huis natuurlijk. Welke edelsteen je waar in huis neerlegt, vind je onze blog.

Neem je edelstenen mee naar je werk en leg ze neer op je bureau. Voor net dat beetje creativiteit, die positieve vibe of voor je communicatieve vaardigheden bij een belangrijk gesprek. 

Een altaar in huis? Daar mogen edelstenen en kristallen natuurlijk niet ontbreken. Ook nu zul je eraan herinnert worden waarom je juist deze stenen uitgekozen hebt elke keer als je ze ziet. Daarbij zorgen ze voor een positieve sfeer en staat het ook nog eens mooi tussen je andere mooie spulletjes. 

Ook bij je meditaties of yoga oefeningen kun je gebruik maken van edelstenen door ze vast te houden in je hand of voor je neer te leggen. Voel die extra kracht!

Uiteraard kunnen edelstenen ook onder je kussen om enge dromen "weg te jagen" of om heerlijk te kunnen slapen....

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel