Kun jij ook niet wachten totdat het kerstmis is? De boom optuigen, heerlijke kerstgeuren in huis, gezelligheid....Natuurlijk hoort daar ook een mooi gedekte tafel bij met gezellige kaarsenhouders en kaarsjes erin. Weet jij (nog) niet hoe je jouw tafel gezellig kunt maken of wat jij kunt geven aan je zus, je moeder of je tante die alles al heeft? Wij geven graag onze tips!

Ga jij naar iemand toe met de kerst en wil je een cadeautje geven? Wat geef je de gastvrouw die al een tijd druk is met al die voorbereidingen om een fantastisch kerstdiner neer te zetten? Wij vinden het altijd een leuk idee om van te vóren een cadeautje te sturen. Juist wanneer ze het niet verwacht! En wat is het leuk als het iets is, wat ze kan gebruiken om haar tafel mooi te dekken met de kerst....

Want een mooi gedekte tafel mag natuurlijk niet ontbreken met kerst. Het mooiste servies wordt uit de kast gehaald, maar de echte gezelligheid krijg je toch met..... natuurlijk: kaarsjes! We love it! Theelichthouders van edelsteen maar ook de mooie lotusbloem theelichthouders. Wil jij dit jaar een paarse kerst thuis? Dat kan, want de lotusbloem theelichthouders hebben we in verschillende kleuren (en ja.... ook in het paars! ;). Aan het einde van jouw kerstdiner, kun je de lotusbloem theelichthouder mee naar huis geven aan jouw gasten. Zo hebben ze gelijk een leuk aandenken aan deze fijne kerst!

 

 

 

Uiteraard horen er cadeautjes bij kerstmis en wat is er leuker dan het geven van een bijzonder sieraad aan diegene van wie jij houdt of gewoon voor jezelf!

Wij steunen het blue house project met de verkoop van een deel van onze sieraden. 

Het project is een non profit organisatie en zet zich in voor kansarme kinderen in India. Kinderen leven daar in tentenkampen in de woestijn van Pushkar, India. 

Met de aankoop van deze producten, help je indirect kinderen die in absolute armoede leven aan een betere toekomst en aan een fijne kerst.....

 

 

 

Rozenkwarts is de steen van de liefde en dat is toch waar het allemaal om gaat? Juist met de kerst! We hebben verschillende rozenkwarts producten waaronder sieraden, theelichthouders of losse edelstenen. Aan wie geef jij deze mooie, hartverwarmende steen? Vergeet ook jezelf niet want liefde voor jezelf is minstens zo belangrijk.....

 

 

Een geur doet iets met je. Het kan een herinnering bij je oproepen, zowel positief als negatief. Denk maar eens aan een parfum die je aan iemand doet denken of de geur van het bos waar je een heerlijke, ontspannende wandeling hebt gehad.

Maar het kan ook andersom. Een geur die je juist aan een negatieve ervaring doet denken. 

In huis is geur ook heel belangrijk want als het ergens niet lekker ruikt, is het geen aangename plek. Om een aangename geur in huis te krijgen, kun je een diffuser of een brander gebruiken. Speciaal voor de kerst vind je hier onze heerlijke kerstgeur!

 

 

Bij onze etherische olie hoort natuurlijk een mooie diffuser. Onze diffusers zijn gemaakt van porselein en zijn er in het wit, zwart, roze en goud kleur. Ze zijn makkelijk in gebruik: voeg gewoon water en een paar druppels van je favoriete etherische olie geur toe, leun achterover en geniet..... Je vindt de diffusers hier

 

 

 

Natuurlijk maak jij jezelf extra mooi tijdens de feestdagen. Lekker tutten, een heerlijk warm bad, lekker scrubben. Met onze heerlijke selfcare producten begint het kerstfeest al in de badkamer maar het zijn ook leuke cadeautjes om te geven. Wat dacht je van een hart van Himalaya zout om te scrubben? Of een heerlijke douchegel, bodymilk of handcreme met bergkristal erin? 

 

 

 

En weet je nou écht niet welke ringmaat je zus heeft of welke edelsteen favoriet is van je tante? Of heb je gewoonweg de tijd niet om uitgebreid cadeautjes te zoeken? Dan bestaat er altijd nog onze cadeaubon! Zo kan je zus, je (schoon)moeder, vriend of vriendin lekker zelf shoppen. 

 

 

Als je een fijne kerstdag (of dagen) hebt gehad, is het soms ook fijn om je huis even te reinigen. Want "ome Piet" is niet altijd een even positief en die energie blijft in jouw huis hangen. Dat reinigen kun je doen met palo santo of witte salie. Zo blijft jouw huis lekker jouw huis......

Fijne kerstdagen!

 

 

© 2019 - 2020 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel