Altijd als het volle maan is, maak ik maanwater. En we krijgen er nogal eens wat vragen over. 

"Wat is maanwater" en "Hoe maak ik maanwater?" 

Wat is maanwater?

Maanwater is water dat je op laat laden door de energie van de maan. Zo krijg je water met een zachte energie en het is heerlijk zacht van smaak. 

Hoe maak ik maanwater?

Het klinkt misschien heel ingewikkeld maar dat is het zeker niet. Athans, je kunt het zo simpel of moeilijk maken als je zelf wilt.

Je hebt vast wel een glazen fles of glazen kan in je keukenkastje staan. Vul deze met water als het volle maan is. Dat mag gewoon water uit de kraan zijn. Zet je fles of kan met water neer tijdens de volle maan zodat het water de energie van de maan in zich op kan nemen. (Wij laten het zelf altijd een nacht bij het raam staan.) Et viola: je hebt maanwater gemaakt! Proef het verschil van het water. Het is zachter dan gewoon water. Drink het heerlijke water, doe een beetje maanwater in je gevulde bad, vul je diffuser met het water en je etherische olie en geef het aan je dieren en planten....

Als je de maan niet ziet, is de energie van de maan er zeker wel dus als het geen heldere nacht is en je ziet die mooie maan niet, dan heeft dat geen negatief effect op jouw maanwater. De energies van de volle maan is er wel! De energie van de maan is er trouwens een dag vóór, als een dag ná de daadwerkelijke volle maan dus ben je je maanwater vergeten te maken, dan kun je dat een dagje later ook doen. 

Je kunt voor het maken van maanwater ook edelstenen in je water doen. Let er wel op dat je niet alle edelstenen hiervoor kunt gebruiken maar een rozenkwarts of een bergkristal bijvoorbeeld zijn prima voor nog dat beetje extra energie. 

Je kunt je gevulde glazen fles of kan buiten neerzetten in het maanlicht als je dat fijn vindt. (Binnen in de vensterbank is ook prima) Hiervoor mag het buiten niet vriezen omdat je fles of kandan kapot kan vriezen. Zorg er ook voor dat je fles of kan volledig dicht is. Anders heb je de kans dat je water wat vliegjes of blaadjes erbij heeft de volgende dag. 

Je kunt ook een ritueel doen als je je maanwater neerzet. Je kunt kaarsen gebruiken, een intentie uitspreken of wat wierook branden. Volg hierbij je eigen gevoel!

Vind je het fijn om je edelstenen op te laden als het volle maan is? Dan is een fles of kan water vullen om maanwater te maken een kleine stap! 

Geniet ervan!

 

 

 

© 2019 - 2021 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel