faq

Het is natuurlijk altijd goed om contact met ons op te nemen maar misschien staat jouw vraag hier tussen. Zo heb je gelijk antwoord op je vraag! Wil je ons toch graag mailen? Dat kan via info@vitavera.nl. 

 

Ik heb iets moois gezien in de webwinkel. Kan ik dit apart laten leggen?

Het reserveren van producten is helaas niet mogelijk. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om iets te kunnen bestellen en ik vind het fijn om op deze manier mijn overzicht te houden in de webwinkel.

 

Ik heb een bestelling geplaatst maar wil er toch nog iets bij. Kan dat nog zonder dat ik dubbele verzendkosten betaal? 

Dat is geen probleem! Neem even contact met ons via info@vitavera.nl. Als je pakket nog niet verzonden is, zorgen wij ervoor dat je geen dubbele verzendkosten betaalt. Het scheelt ons weer verpakkingsmateriaal en dat is weer beter voor het milieu. Win win situatie dus!

 

Ik ben toch niet helemaal blij met mijn bestelling en wil het liever retourneren. Kan dat?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Vitavera zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Wij verzenden gratis bij een bestelling vanaf €75. Als je je producten retourneert, waardoor het orderbedrag onder de €75 komt, verrekenen wij deze verzendkosten alsnog. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vitavera geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@vitavera.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ik wil mijn bestelling annuleren. Kan dat? 

Je bestelling kan geannuleerd worden als deze nog niet verstuurd is. Je weet of je bestelling verstuurd is als je een mail hebt ontvangen dat je bestelling onderweg is. Heb je deze mail nog niet ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@vitavera.nl waarin je duidelijk aangeeft dat je je bestelling wilt annuleren. 

 

Ik heb een bestelling geplaatst en nu zie ik een kortingsactie. Kan dit verrekend worden? 

Natuurlijk vinden we het vervelend als je een kortingsactie misloopt maar toch kunnen we hier geen rekening mee houden. Dat zou namelijk betekenen dat we nooit meer een leuke kortingsactie kunnen doen omdat de bestellingen elke dag binnen komen. Kortingen worden dus ook niet naderhand teruggestort. Hou onze nieuwsbrief en social media in de gaten om gebruik te maken van eventuele kortingsacties en voorkom zo dat je iets mist!

 

Mijn edelsteen heeft een krasje of vlekje.  Hoe kan dat?

Edelstenen zijn natuurproducten die worden gevonden diep in de mijnen, grotten of grond. Sommigen zijn al miljoenen jaren oud. Dan kun je wel nagaan dat ze niet altijd helemaal puntgaaf zijn zonder een krasje of vlekje. Het is en blijft een natuurproduct. Sommige stukken zijn ook broos van zichzelf en kunnen loslaten tijdens het verzenden, ondanks het goede inpakken voor het verzenden. We kunnen klachten van een kras, vlek of het loslaten van broze stukjes dan ook niet als klacht accepteren. Mocht een stuk gebroken of op een andere manier kapot binnenkomen, dan is het uiteraard een ander verhaal. Neem dan zeker contact met ons op via info@vitavera.nl

 

Ik weet niet wat voor edelsteen ik heb. Kun jij mij verder helpen?

We beantwoorden alleen vragen over edelstenen die bij ons gekocht zijn. Wil je toch weten wat voor edelsteen je hebt? Informeer dan bij de (web)winkel waar je het vandaan hebt. 

 

Ik ben op zoek naar......Kun jij mij helpen? 

Soms ben je op zoek naar een bepaald soort edelsteen in een bepaalde vorm of grootte. Laat ons gerust je wensen weten dan gaan wij met jouw wensenlijstje op zoek! Mail dan naar info@vitavera.nl. 

 

Ik wil ook graag een webwinkel in edelstenen beginnen. Bij welke groothandel koop jij je producten?

Altijd leuk als je ook iets met edelstenen wilt gaan doen. We raden dan ook zeker aan om daar mee te beginnen! Helaas geven we geen antwoord op jouw vraag. Wij zijn ook ergens (bij het begin) begonnen en hebben ook alles zelf uitgezocht en ondervonden. 

 

Kun je mijn bestelling vast opsturen als ik je een bewijs van overmaken stuur?

Nee helaas. We sturen bestellingen pas op zodra de betaling via overschrijving bij ons binnen is, het bedrag is overgemaakt via Ideal of Bancontact of als er een goedkeuring binnen is via Klarna. 

 

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@vitavera.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2022 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel