hoe vaak moet ik edelstenen opladen?

Er is geen kant en klaar antwoord op de vraag "Hoe vaak moet ik mijn edelstenen opladen?".

Het heeft te maken hoeveel spanningen de steen in zich opneemt. Dit kan per ruimte of per persoon verschillend zijn. Hoe vaak draag jij een sieraad bijvoorbeeld? Is dat elke dag of eens per maand?

Het is belangrijk dat je goed blijft kijken naar je edelsteen. Hoe ziet het eruit? Heeft het nog een mooie glans en is de kleur niet dof geworden in de loop van de tijd? Heeft je edelsteen inmiddels barsten? Allemaal tekenen dat een steen zijn werk heeft gedaan en toe is aan vervanging. Een mooi voorbeeld vind ik altijd de zwarte toermalijn die naast een televisie of ander apparaat geplaatst wordt. Deze kan helemaal verpulveren! 

De volle maan is voor ons een tijd om onze edelstenen te reinigen en op te laden in het maanlicht. Zo heb je gelijk een mooie reminder dat als het volle maan is, het ook weer tijd is om voor je edelstenen te zorgen. Maar je sieraden tussendoor even in een abalone schelp leggen met bergkristal of hematiet omdat je je sieraad elke dag draagt, is natuurlijk ook heel makkelijk gedaan. 

Ga zorgvuldig met je edelstenen om. Wij zijn er een voorstander van om stenen niet in de prullenbak te gooien maar terug te stoppen in de aarde als ze hun werk hebben gedaan. De meningen over terugstoppen van stenen in de aarde zijn duidelijk verdeeld dus doe ook hierbij weer vooral wat voor jou goed voelt! 

Maar vooral: geniet van je edelstenen!

© 2019 - 2022 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel