nieuwe maan maanfase

Nieuwe maan

De maan gaat door verschillende fases en elke fase heeft zo haar eigen energie. Welke fases er zijn en wat je ermee kunt, leggen we per maanfase aan je uit. De eerste fase van de maancyclus is de "nieuwe maan" (en geen volle maan zoals veel mensen denken).

De maancyclus begint weer opnieuw tijdens de nieuwe maan en ook voor jou is het een nieuw begin. Tijdens de nieuwe maanfase is het tijd om te zaaien. Welke doelen heb je voor ogen? Misschien heb je dromen? Tijd om deze doelen en dromen te gaan neerzetten. Schrijf ze op of maak een vision board zodat je op deze manier elke keer opnieuw aan je doelen en dromen herinnert wordt en ze ook echt letterlijk voor je ziet. Zo blijf je ermee bezig om deze dromen ook daadwerkelijk waar te gaan maken. Het geeft je een positief gevoel en dat positieve gevoel zend je uit het universum in. 

Het is ook een fijne tijd om je huis te reinigen. Het haalt de negatieve energie uit je huis om plaats te maken voor positieve, fijne energie. Met palo santo of witte salie kun je je huis reinigen. Gooi daarna lekker je ramen open en zorg voor extra positieve energie door middel van bijvoorbeeld een gouden driehoek

De edelsteen die bij de nieuwe maan past is blauwe calciet. Blauwe calciet zorgt voor balans en dat is fijn als je je dromen en doelen duidelijk op papier wilt krijgen. Blauwe calciet geeft ook rust zodat je vanuit rust en stilte helder voor ogen krijgt wat voor jou belangrijk is op dit moment. 

De volgende fase in de maancyclus is de jonge maansikkel.

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelsteen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel