wassende maan maanfase

Wassende maan

De maan gaat door verschillende fases en elke fase heeft zo haar eigen energie. Welke fases er zijn en wat je ermee kunt, leggen we per maanfase aan je uit. De tweede fase is de "wassende maan".

Tijdens de wassende maanfase is het tijd om in actie te komen en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Zet nu de eerste stappen die er nodig zijn om jouw doelen of dromen te behalen. In deze fase bel je mensen op die jou verder kunnen helpen om je doel of droom waar te kunnen maken, zoek je dingen uit die nodig zijn, kom je in beweging en heel belangrijk: je zet door. 

Als je eerder dingen hebt laten liggen die je "weer eens" op wilt pakken, is ook daar het moment voor. Maak je to do lijstje af.

De edelsteen die bij de wassende maan past is rookkwarts. Rookkwarts helpt jou om doelgericht en met daadkracht aan de slag te gaan. Daarbij geeft het je helderheid. 

De wassende maanfase is ook een mooie tijd voor affirmaties. Een affirmatie is een positieve boodschap voor jezelf en kun je zelf bedenken. De kracht van een affirmatie zit hem in het herhalen. Jezelf programmeren maar nu ga je opnieuw lesgeven aan jezelf. Zoals je naar school ging en engels hebt geleerd. We worden al jaren geprogrammeerd door iets wat bijna iedereen in huis heeft: je televisie. Die irritante reclame die elke keer herhaald wordt en daardoor in je hoofd blijft zitten. Affirmaties kun je opschrijven maar ook hardop uitspreken. Belangrijk is dat je dat in de ik vorm doet, en alsof je het al gerealiseerd hebt. Je ziet het voor je alsof het al zo is. Voel het ook echt. Dat gaat dus wat verder dan "ik zou wel.....". Hou je affirmaties kort, dat werkt het beste. Iets met "kort maar krachtig". 

Aan de slag dus in deze wassende maanfase!

De fase na de wassende maan is de volle maan. 

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelsteen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel