afnemende maan maanfase

Afnemende maan

De maan gaat door verschillende fases en elke fase heeft zo haar eigen energie. Welke fases er zijn en wat je ermee kunt, leggen we per maanfase aan je uit. De vierde fase is de "afnemende maan".

De energie die nog zo duidelijk aanwezig was bij de volle maanfase, neemt nu weer in heftigheid af. De afnemende maanfase breekt nu aan. Ook in de natuur nemen krachten weer af tijdens de afnemende maanfase. Het wordt tijd voor jou om bij jezelf naar binnen te keren om te kijken welke dingen je los kunt gaan laten die je niet meer nodig hebt. Het is tijd voor rust en bezinning. Heb je de doelen die je voor jezelf hebt gemaakt tijdens de nieuwe maanfase bereikt? 

De afnemende maanfase is ook de periode om dingen los te laten. Misschien wil je bepaalde mensen liever loslaten, slechte gewoontes. Maar je mag ook letterlijk dingen los gaan laten. Ruim dus je huis lekker op, ga ontspullen, misschien wil je graag afvallen. Allemaal dingen die prima passen bij de afnemende maanenergie.

De edelsteen die bij de afnemende maan past is bergkristal. Bergkristal zorgt voor bezinning en zal je helpen blokkades op te lossen. Het zal je ondersteunen dingen los te laten die je niet meer nodig hebt. Ook een fijne steen als je juist nu wat emotioneel bent. 

De volgende fase is het laatste kwartier.

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelsteen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel