edelstenen en de overgang

De overgang: een nieuwe fase in je leven.

Onze top 5 edelstenen om deze periode zo fijn mogelijk door te komen. 

  • maansteen
  • oranje calciet
  • bergkristal
  • mangano calciet
  • amethist

Maansteen ondersteunt je als je last hebt van hormoonstoornissen. Het is een edelsteen die de creativiteit bevordert en dat wil nog weleens ontbreken als je in de overgang bent of gaat. Ook voor menstruatieklachten kun je kiezen voor maansteen. En slaap je wat slechter tijdens de overgang? Maansteen zal je ook hierbij ondersteunen.

Op zoek naar een edelsteen die jou op kan vrolijken? Oranje calciet is daar dé steen voor! Alleen van de zonnige, oranje kleur word je al vrolijk. Het is dan ook een steen die een hele positieve werking heeft. Alles wat somber is, wordt vrolijk en daar heb je maar een klein stukje oranje calciet voor nodig.  Oranje calciet laat je positiviteit en levensvreugde ervaren. Je hebt er weer zin in! Oranje calciet is dé steen die geluk uitstraalt. Daarbij versterkt het je vrouwelijke organen.

Bergkristal is een zuiverende edelsteen die jou kan ondersteunen als je last hebt van depressie, gespannenheid of gebrek aan energie. Klachten die bij de overgang kunnen horen. Net als maansteen kan ook bergkristal een fijne edelsteen zijn als je last hebt van menstruatieklachten en is zeker een aanrader als het gaat om de overgang. 

Ben jij piet paniek geworden door de overgang? Dat kan een grote invloed hebben op je dagelijkse dingen. Mangano calciet is hier een fijne edelsteen voor, ook als je geen paniekaanvallen hebt maar wel angstig bent. Een fijne edelsteen ook om je hartchakra te openen en extra lief te kunnen zijn voor jezelf. (Hier zou je ook een rozenkwarts voor kunnen pakken) 

Een edelsteen om jou te helpen goed te kunnen ontspannen. En om lekker te kunnen slapen kun je deze op je nachtkastje leggen: amethist. Ook als je veel last hebt van hoofdpijn of migraine een fijne edelsteen. 

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelstenen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel