jonge maansikkel maanfase

Jonge maansikkel

De maan gaat door verschillende fases en elke fase heeft zo haar eigen energie. Welke fases er zijn en wat je ermee kunt, leggen we per maanfase aan je uit. De tweede fase van de maancyclus is de "jonge maansikkel".

3,5 tot 7 dagen na de nieuw maan wordt de jonge maansikkel zichtbaar. De maan is nu nog maar een klein beetje verlicht maar zal vanaf nu steeds verder verlicht worden en langzaam meer zichtbaar gaan worden.

Het sleutelwoord dat bij deze fase hoort is vertrouwen. Tijdens deze fase van de maan mag je vertrouwen hebben in het zaadje dat je hebt geplant en in dat wat jij graag wilt creeëren. 

De edelsteen die bij de jonge maansikkel past is rozenkwarts. Rozenkwarts is dé steen van de liefde en daar hoort ook liefde voor jezelf bij. Heb vertrouwen in het zaadje dat je hebt geplant en voel het vanuit je hart! 

Na de jonge maansikkel gaat de maancyclus over naar het eerste kwartier. 

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelsteen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel