laatste kwartier maanfase

Laatste kwartier

De maan gaat door verschillende fases en elke fase heeft zo haar eigen energie. Welke fases er zijn en wat je ermee kunt, leggen we per maanfase aan je uit. De zevende fase van de maancyclus is het "laatste kwartier".

7 tot 10,5 dagen na volle maan en is precies tussen volle maan en nieuwe maan in. Hoe is het met je doelen die je gesteld hebt? De intenties die je gezet hebt? Heb je ze gehaald of was het doel te groot om in één maancyclus te halen? Dat is ook helemaal oke he? Het begin is er. Een tijd om terug te blikken op de afgelopen periode. En of jij je doel wel of niet gehaald hebt, misschien heb jij een mooie reis gemaakt om te komen waar je nu bent gekomen. Wat heb je meegemaakt tijdens deze reis? Welk proces ben je doorgegaan? Wat heb je geleerd?  En ook: hoe ga je jezelf belonen voor datgene dat je nu al bereikt hebt? Tijd voor reflectie dus in deze maanfase. 

De edelsteen die bij het laatste kwartier past is aragoniet. Het helpt je om weer even pas op de plaats te maken en dingen te accepteren zoals ze zijn. Een fijne steen als jij je doelen niet hebt kunnen halen of als je inzichten hebt gekregen in het proces dat je hebt doorgemaakt. 

Na het laatse kwartier is het tijd voor de laatste fase in de maancyclus: asgrauwe maan.

Disclaimer: de beschrijving van de werking van deze edelsteen is gebaseerd op intuïtie en ervaring. Een edelsteen is nooit een vervanging voor een medische behandeling of therapie en kan enkel als ondersteuning werken. Raadpleeg bij ernstige psychische - of gezondheidsklachten altijd een arts.

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel