hoe groot moet een gouden driehoek zijn?

Gouden driehoeken zijn er in vele soorten en maten en bestaat uit een amethist, een bergkristal en een rozenkwarts edelsteen. Vooral over die maten krijgen we nog weleens vragen. Want hoe groot moet zo'n gouden driehoek zijn voor de woonkamer? En is dat anders voor de slaapkamer of je werkkamer?

Hoe groot een gouden driehoek zou "moeten" zijn, hangt af van de grootte van de kamer waar je de gouden driehoek wilt neerleggen.

De "regel" is dat je 1 centimeter afhaalt van de kleinste steen uit de gouden driehoek. Dat zou de cirkel in meters zijn van de energetische uitstraling van de gouden driehoek. Een steen van 10 centimeter, heeft dan dus een stralingsmeter van 9 meter. Soms is je kamer dusdanig groot dat je meerdere gouden driehoeken nodig hebt omdat 1 gouden driehoek niet genoeg is volgens deze berekening. 

Persoonlijk ben ik ook (en vooral!) van het volgen van je gevoel. Wat zegt jouw gevoel dat de kamer nodig heeft? Soms kan je gevoel veranderen in de loop van de tijd want ook de energie in een ruimte verandert. Dat betekent dus af en toe opnieuw voelen hoe groot je gouden driehoek op dat moment het beste kan zijn. Je intuïtie zal je hierbij helpen!

 

 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel