hoe werkt edelsteen therapie?

Hoe werkt edelsteentherapie? 

Edelsteentherapie werkt op basis van trillingen.

Iedereen heeft chakra's in zijn lichaam. Chakra's zijn een soort trechters die energie opnemen uit ons omringende krachtveld en die energie wordt getransporteerd naar de organen die in contact staan met het bewuste chakra. Zij zorgen dus voor de geleiding van energie. Als een van de chakra's gebrekkig functioneert, heeft dat ook zijn weerslag op de andere chakra's.

Iedere chakra correspondeert met een bepaalde kleur en is ook verbonden met een van de lagen van je aura.

Met edelstenen kun je de functies van de chakra's ondersteunen om weer in balans te komen.

Dat kan "activeren" zijn als het chakra gebrekkig functioneert maar ook andersom: juist "temperen" als het chakra overactief is.

Je kunt naar specifieke lichamelijke klachten kijken die bij de desbetreffende chakra's horen en daar de bijbehorende edelstenen voor dragen. Bijvoorbeeld door middel van een sieraad maar ook gewoon los in je broekzak als zaksteen.

Ook in huis kunnen edelstenen iets moois voor jou doen. Plaats bijvoorbeeld een gouden driehoek, bestaande uit een amethist, een bergkristal en een rozenkwarts, in een driehoek in de kamer en er ontstaat er een positieve energiestroom in huis. De stemming in huis kan hierdoor verbeteren zodat niet alle negatieve energieën met elkaar botsen. 

Edelstenen kunnen je ondersteunen. Neem altijd contact op met je arts of behandelaar bij geestelijke of lichamelijke klachten. 

© 2019 - 2024 VitaVera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel